tirsdag den 3. marts 2009

Kom sol, kom bold. Nu er vi i gang igen!!!!

Hej Koalaer

Så er vi småt kommet i gang med holdtræningerne igen - de sidste to søndage har stået på let træning kombineret med træningskampe mod hhv. Rebels og Nyhavn. Det er blevet til to solide nederlag, men det er kun forventeligt i en opstartsfase. Træningerne har som bekendt været på Lindevangsskolen, og det er gået ganske fint - især hvis vi lige ser bort fra den mose, bane udviklede sig til i søndags (10 cm sne + 5 graders varme + 2 hold der løber rundt = 3 cm vand over hele banen :S ). Som udgangspunkt fortsætter vi der indtil vi kan komme på græs.

På søndag har vi ingen træningsmodstander, så lad mig i stedet bruge lejligheden til at komme med et opråb til alle om at komme til træning så vi kan spille 5-mod-5! Samme opråb skal også lyde helt generelt: vi er under 2 måneder fra sæsonstart, så det er NU vi (allesammen) skal komme igang.
Vi besluttede på generalforsamlingen at satse hårdt på igen i år at stille med 2 hold i ligaen, men jeg må være ærlig og sige, at på nuværende tidspunkt og hidtige fremmøde fra sidste sæsons 2. holdsspillere, er det lidt svært at se hvor det hold skal komme fra - og især materialisere sig som et hold der kender hinanden og kan skabe sin egen identitet.
Flere spillere er som altid velkomne, så hvis i kender nogle der går og fifler lidt med tanken om at lege med en oval bold, så hiv dem med til træning!

Vi har allerede fået tilgang af hele 4 nye spillere: 2 gamle kendinge i Thomas og Morten (ex-Jackals, Sabres, Packers) og 2 rookies i Freddy og Mark.
Thomas og Morten spillede med mod Rebels og viste sig ikke overraskende i stand til at spille med på samme niveau. Thomas blev prøvet godt og grundigt af som QB, og kunne ligne et godt bud på en stærkere arm end Nikolajs.
Freddy og Mark havde særdeles svære betingelser i sne mod et godt hold der har trænet hele vinteren og 3 afbud fra holdet på dagen, men spillede fint med og ligner gode tilføjelser - Mark kronede dagen med et nice TD-catch til sidst i kampen.
Stort velkommen til jer alle!

Før nogle helt praktiske oplysninger, vil jeg minde jer alle om Kamp Koala 2009, en træningsweekend umiddelbart før sæsonstart (4.-5. april). Det er målet, at alle deltager i denne weekend der udover 2 dage med træning og træningskampe også byder på noget socialt lørdag aften. Det er ligeledes til Kamp Koala, at 1. holdet og 2. holdet lægges fast af trænerne Marc og Martin.

Derudover afholdes der i marts måned en række dommerkurser, hvis der skulle være nogle der er interesserede. Vi lever op til ligakravet om uddannede dommere i forvejen, men kurserne giver en god indføring i sporten generelt og dommergerningen i særdeleshed. Koalas har Danmarks nok bedste dommerry - det skulle vi gerne blive med, så jo flere uddannede dommere jo bedre!
Der er Basiskursus i København lørdag d. 14. marts og Elitekurser lørdag d. 21. marts og skærtorsdag d. 9. april.

GOOOOOOOOOOOOOOOOO KOALAS!!!

Ingen kommentarer: