søndag den 21. december 2008

Vi er tilbage i den bedste række - FNL

Så skete det! Efter 2 år væk fra det fineste selskab, er Koalas tilbage i landets øverste division! Med en række afbud til Flag Nationalligaen, har vores 3. plads i 2. division vist sig at være nok til direkte kvalifikation til den øverste række!

Koalas 1 skal dermed i 2009 krydse klinger med den absolutte top i Danmark (og Europa, for den sags skyld...) - Mammoths, Sharks, Warthogs, Nyhavn, Odders, Penguins, Creatures, Red Dragons, Goats, Renegades og VFK står på menuen for 2009. 1-2 ture til Jylland bliver det også til, ligesom vi muligvis selv får besøg af jyske hold som del af den nye turneringsstruktur for Nationalligaen.

Jeg vil gerne ønske jer alle stort tillykke med oprykningen, som hele klubben har andel i, enten til kamp eller til træning - det skaffede Koalas 1 den i sidste ende yderst vigtige 3. plads!

tirsdag den 14. oktober 2008

Sæsonen er afsluttet

Endnu en sæson er aflsuttet og alle vores mål blev ikke opfyldt. Vi fik dog spillet noget rigtig godt bold og en stærk afslutning for første holdet ente med en flot tredie plads.